VRAAG INFORMATIE AAN

Vraag meer informatie aan over onze producten en diensten

INFORMATIE AANVRAAG
GA NAAR
DownloadContactpagina

Imperiaal van RVS, Aluminium, Staal gepoedercoat of Staal gegalvaniseerd. Onze imperiaals zijn van het topmerk Ugefa. Ze worden op maat voor u gemaakt en zijn binnen 2 – 3 weken te leveren. Montage van de imperiaal zit bij de prijs inbegrepen.

Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren alsmede alle uitbreidingen en accessoires. Denk dan aan: Trap op de achterdeur, looppad op de imperiaal en glasresteel.

Aluminium Imperiaal

Het grote voordeel van de aluminium imperiaal is dat hij lichtgewicht maar wel sterk is en simpel zelf te monteren is. Een aluminium imperiaal is het perfecte alternatief om, als de auto vol is, toch alle benodigde materialen mee naar de klus te nemen. De imperiaal is stabiel en van hoge kwaliteit. Bovendien garandeert de aluminium uitvoering een lange levensduur. De modulaire opbouw van de imperiaal maakt het mogelijk om de tussenliggers op een door u gewenste plaats te monteren. De bevestigingsbeugels en montagesets zijn van RVS zodat u verzekerd bent van een zeer sterke en stabiele verbinding met de auto. Maak gebruik van de aluminium spoiler die in samenwerking met een universiteit is ontwikkeld om windruis nagenoeg geluidloos te maken, en de opsteekrol om de spullen makkelijk op de aluminium imperiaal te krijgen.

RVS Imperiaal

De RVS imperiaal is geheel uit hoogwaardig roest vast staal gemaakt. De imperiaal wordt compleet gelast, gepassiveerd en geborsteld zodat de originele RVS-look niet verloren gaat. Standaard is de imperiaal uitgevoerd met een ladderrol en geluidswikkel, deze zorgt voor een minimaal windgeruis tijdens het rijden.

RVS Imperiaal

Stalen imperiaal

De Ugefa stalen imperiaal wordt in eigen beheer gelast, gestraald en gepoedercoat. Daarbij heeft elke imperiaal een vaste pootconstructie. Doordat de imperiaal één geheel is, is hij extra sterk. Mede door de aerodynamisch gebogen voor- en achterkant oogt de imperiaal erg fraai en is hij buitengewoon praktisch in gebruik.

Twee type ter bescherming van corrosie:

Poedercoating:  Standaard is de imperiaal voorzien van een primercoating en zogenaamde aflakcoating. De aflak kleur is doorgaans zwart, maar is naar wens te verkrijgen in elke RAL kleur. Dus twee maal een coating = twee maal zo sterk!

Galvaniseren:  Met deze oppervlakte behandeling wordt de imperiaal voorzien van een zink laag. Deze optie wordt veelal gekozen voor het zware werk.

Gegalvaniseerde stalen imperiaal

Stalen Imperiaal met trap

Glasresteel

Eenvoudig en veilig glas vervoeren door middel van een glasrasteel. Al onze glasrastelen zijn van alumnium met RVS bevestigingspunten, deze zijn getest volgens EU EN normen. Alle glasrastelen kunnen gemonteerd worden op een RVS, stalen of alumnium imperiaal. Alle bevestigingspunten zijn demontabel, zoals door het RDW voorgeschreven.

Standaard wordt er een set klemstokken geleverd bij het glasrasteel, hiermee kan glas veilig en simpel worden vastgeklemd. De onderste draagbalk kan worden ingeklapt wanneer het glasrasteel niet in gebruik is.

Glasresteel

Accessoires en Maatwerk

Maatwerk


Maatwerk


Imperiaal in de kleur gepoedercoat

© Copyright 2015 van de Grift Bedrijfswagens BV