VRAAG INFORMATIE AAN

Vraag meer informatie aan over onze producten en diensten

INFORMATIE AANVRAAG
GA NAAR
DownloadContactpagina

PRIMAIRE SIGNALERING

Om veilig te kunnen werken langs of aan de weg is het van uiterst belang dat u goed zichtbaar bent. Signalering op uw voertuig helpt hierbij. Bij signalering maken we onderscheid tussen primaire en secundaire signalering. Daarnaast kennen we nog diverse soorten lampen om uw werkplek optimaal te verlichten.

Indien u signalering wilt of moet voeren op uw voertuig moet deze voldoen aan regelgeving. Dit betekent dat u op een afstand van 20 meter van het voertuig op een hoogte van 1,5 meter de signalering ongehinderd moet kunnen zien. Doorgaans worden hiervoor lampen op het dak gebruikt die rondom zichtbaar zijn. U kunt kiezen uit daksets of losse zwaailampen.

Klik hier om de Whelen catalogus in PDF te downloaden.

 

Productcategorie Daksets 370x370

Daksets

Door te kiezen voor een dakset kiest u voor een professionele en opvallende uitstraling van uw voertuigen. Ook wanneer deze niet flitst zal uw voertuig meer opvallen als speciaal voertuig dan bij losse zwaailampen. Daar komt bij dat daksets modulair uit te breiden zijn met onder andere richtingaanwijzers, werkverlichting en tekstborden. Onze daksets flitsen links en rechts alternerend, waardoor de attentiewaarde toeneemt ten opzichte van een losse zwaailamp.

 

 

Productcategorie Zwaailichten 370x370Zwaailampen

Zoekt u naar een eenvoudigere en goedkopere oplossing, of is uitstraling van uw voertuig voor u minder belangrijk, dan kunt u kiezen voor een zwaailamp. Met een losse lamp voor en eventueel een losse lamp achter zult u in de meeste gevallen al uitstekend zichtbaar zijn en voldoen aan de wetgeving.

 

SECUNDAIRE SIGNALERING

Naast primaire verlichting in de vorm van daksets of losse zwaailampen kunt u gebruik maken van secundaire flitslampen. Deze kunnen worden gemonteerd op de carrosserie, in bumper of grill van uw voertuig. Hierdoor wordt de attentiewaarde en dus de zichtbaarheid van uw voertuig verder verhoogd. Doordat ze doorgaans lager worden gemonteerd bent u in de binnen- en buitenspiegels van uw voorganger beter zichtbaar.

Whelen M-serie 370x370

Opbouw flitsers

Opbouw flitsers zijn bedoeld voor vlakke montage op de carrosserie. Dankzij de platte flitsers hoeft de carrosserie niet uitgefreesd te worden en steken de flitsers minimaal uit. Opbouw flitsers zijn doorgaans groter dan inbouwflitsers en hebben hierdoor een groter lichtoppervlak. Dit geeft een hogere attentiewaarde.

 

Productcategorie ION 370x370

Inbouw flitsers

Inbouw flitsers maken inbouw mogelijk in kleine ruimtes zoals de grille van uw voertuig.

 

WERKVERLICHTING

Naast signalering levert Whelen ook hoge kwaliteit werkverlichting. Dit voor zowel buiten als binnen in het voertuig om zo optimaal verlicht uw werk te kunnen uitvoeren.

Productcategorie Werkverlichting 370x370

Werklampen

Om ook na zonsondergang optimaal uw werk te kunnen blijven doen leveren we een reeks van werklampen. Bij een laag stroomverbruik leveren de zeer hoogwaardige LED’s extreem veel licht. Zo komt u niet snel met lege accu’s te staan. Verschillende optieken zorgen voor een gerichte lichtbundel, of desgewenst voor brede uitstraling. Veel licht op één plek of juist de hele omgeving verlicht? Met onze werklampen bent u verzekerd van voldoende zicht; dat werkt veiliger.

 

Productgroep Interieurverlichting 370x370

Interieurverlichting

Lampen met zeer hoge lichtopbrengst. Deze lampen zijn eenvoudig in uw voertuig te monteren.

 

OVERIGE

Enkelvoudige lampen zijn met een eenvoudige schakelaar aan te sturen. Complexere (combinaties van) daksets en flitsers worden aangestuurd met aansturingsproducten. Daarnaast ook nog aanvullende producten zoals verkeersgeleiders. Deze kunt u achter op uw voertuig monteren als u het verkeer op een bepaalde manier om uw voertuig wilt geleiden.

Accessoires 370x370

Overige en accessoires

Naast signalering en werkverlichting bieden we ook nog een reeks van aanvullende producten zoals verkeersgeleiders en modules ter aansturing van alle lampen.

 

© Copyright 2015 van de Grift Bedrijfswagens BV