VRAAG INFORMATIE AAN

Vraag meer informatie aan over onze producten en diensten

INFORMATIE AANVRAAG
GA NAAR
DownloadContactpagina

Ook na aanschaf van uw nieuwe of gebruikte Bedrijfswagen staat er een team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Ongeacht waar u uw voertuig heeft gekocht, bent u natuurlijk van harte welkom voor onderhoud, reparatie en afwikkeling van (fabrieks) garantie.

Wat hebben wij u te bieden:

Onderhoud en reparatie aan alle merken bedrijfswagens

Express service (zonder afspraak)

Wij werken met orginele onderdelen of indien gewenst universele onderdelen

Algemeen Periodieke Keuringen (APK)

Taxatie en Calculatie bij schade

Inbouw van carkits, cruise control, audio, navigatie, ritregistratiesystemen, bedrijfswageninrichting en accessoires (Kijk hiervoor op onze pagina Diensten)

Vervanging of plaatsen van autoruiten

Onderhoud en reparatie aan uw airconditioning

Inbouw en ombouw van bedrijfswagens (Kijk hiervoor op onze pagina Diensten)

Express service
U kunt bij ons terecht voor Express Service. Dit houdt in dat u tijdens onze openingstijden, zonder afspraak kan langskomen om kleine, niet-specialistische reparaties te laten uitvoeren – zoals het vervangen van banden, het vervangen van een kapotte lamp, de montage van een nieuwe uitlaat, etc.

Prijsopgave vooraf
Wij kunnen aan de hand van de gegevens van uw Bedrijfswagen, vooraf onze onderhoud- en reparatiediensten offreren. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u een heel jaar garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

Levering en montage van onderdelen en accessoires
Verkoop en montage van onderdelen en accessoires behoort tot onze specialiteiten. Wij leveren een breed assortiment orginele accessoires van bekende kwaliteitsmerken. Ook aantrekkelijke extra’s om uw auto een persoonlijke finishing touch mee te geven, zoals velgen, stylingsets, motortuning en dergelijke, tot functionele extra’s, zoals radio’s, alarminstallaties, cruise control, navigatiesystemen en carkits.

Vervangend vervoer
Wij beschikken over passend vervangend vervoer voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken.

BEL ONZE WERKPLAATS
© Copyright 2015 van de Grift Bedrijfswagens BV