VRAAG INFORMATIE AAN

Vraag meer informatie aan over onze producten en diensten

INFORMATIE AANVRAAG
GA NAAR
DownloadContactpagina

Maatwerk in Bekleding voor auto, bedrijfswagen of camper

Voor onze lederen auto interieurs maken wij gebruik van Alba Buffalino en Nappaleder, Alba eco-leather, Suède en Alcantara. Onze topkwaliteiten worden onderling veel gecombineerd; denk aan Alba Buffalino leder met Alcantara middenbanen. Bovendien kiest u zelf de speciale afwerking met o.a. bijzondere stiksels, perforatie of logo’s. Uw auto, wordt ook van binnen echt uw auto.

Lederen autobekleding biedt u meer comfort en geeft uw auto meer klasse. Naast de uiterlijke voordelen gaat leder bij het juiste gebruik jarenlang mee. In tegenstelling tot kunststof is leder in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van uw lichaam aan te nemen. Daarnaast neemt leder geen stof op, is oppervlakkig vuil gemakkelijk te schoon te maken en worden geuren minder snel opgenomen.

Wij gaan verder in onze service. Teveel comfort bestaat immers niet. Denkt u aan stoelverwarming of lendesteun. Wij bouwen het graag voor u in. Zelfs onder uw bestaande fabrieksbekleding als u niet kiest voor een lederen interieur.

Één van de andere redenen om auto’s met leder te bekleden heeft te maken met de fiscale bijtelling. Een auto met een stoffen interieur is goedkoper. Als u achteraf leder inbouwt, omzeilt u op een volstrekt legale wijze de bijtelling. U hoeft immers geen bijtelling te betalen over later aangebrachte accessoires.

Het kostenplaatje voor het achteraf inbouwen van leder in een auto is goedkoper dan wanneer dit af fabriek geleverd wordt. Op deze manier kunnen autoliefhebbers toch genieten van de ultieme luxe van een leren auto interieur.

Wat is uw droominterieur voor uw auto?

Snel een offerte opvragen of vrijblijvend advies? Vraag dan meer informatie aan. U wilt toch juist blij worden van het interieur van uw auto?

 

 

 

 

 

© Copyright 2015 van de Grift Bedrijfswagens BV