VRAAG INFORMATIE AAN

Vraag meer informatie aan over onze producten en diensten

INFORMATIE AANVRAAG
GA NAAR
DownloadContactpagina

OVERZICHT

Oplossingen voor Bedrijfswagen

We monteren Dometic airconditioningssystemen in Bedrijfswagens. Een goede airco moet niet alleen lucht koelen, maar bovenal ontvochtigen. De airco’s van Dometic zijn uitgerust met een krachtige compressor zodat ze ook bij hoge omgevingstemperaturen hun werk goed kunnen doen. Er zijn 2 Types en meerdere uitvoeringen leverbaar:

Dakairco
De airco’s uit de FreshJet-serie, die compact en licht zijn, zijn er in diverse uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor voertuigen van alle afmetingen. Het aanbod omvat de kleinste airco op de markt, waardoor er meer dan genoeg ruimte overblijft voor dakaccessoires. Andere modellen hebben een heel lage startstroom en softstartopties. Geniet met onze FreshJet van koele, ontvochtigde lucht, waar u ook bent.
Onder-de-bank-airco:
Is er nog plaats in een opbergruimte onder de bank? Dan zijn er goede redenen om de airco daar in te bouwen: geen dakbelasting en het zwaartepunt en de buitenafmetingen van het voertuig blijven ongewijzigd. Met de Freshwell 3000 levert Dometic de meest compacte onder-de-bank-airco op de markt in de categorie tot 2700 Watt.

© Copyright 2015 van de Grift Bedrijfswagens BV